widmisw rašė:P.S. Atsiranda nesklandumu,o gal taip ir turi buti.Gal kas paaiskins.Skinose yra GJ6.17p_da.zip ir diMkaWertVRV_1139.zip.Pasileidzia ant default(ko gero GJ6.17),o kai tik pasijungiu diMka meta klaidda: FFUIError:Unknown layer Indentifier=[d_3DCarSelectLayer] .Stai cia as jau nebesuprantu,ka reiskia sis uzrasas.Siaip ant default viskas veikia normaliai,bet truksta nuostatu,kurios praverstu,jei dirbtu pilnai GJ6.17p.Gal kas paaiskinsit kaip cia turi buti.Kazkur ,kazkokio iraso truksta ir tikiu,kad sys.txt failiuke,bet nezinau ko ten truksta(gal mano durnos galvos ).Is anksto dekingas
Sisirask kitą dimka skino versiją, kuri palaiko tavo aparato rezoliuciją, ir viskas bus gerai.
Dekui.Pasitikrinau ir mano rezoliucija tikrai yra.Cia matyt ne tame reikalas.bet kodel nemato GJ6.17p.Ten juk ir si versija yra .Mato tik dimka.Jei panaikinu dimka GJ6.17 nemato ir dirba default rezimu,kaip ir esant dimkai.
Viska susitvarkiau.Pasirodo ne dimka ne su ta rezoliucija buvo,o GJ 6.17p.Ikelus reikiama rezoliucija ji pasileido.Tiesa dimka turejau ismesti,nes del jos ir mete ta error.Siaip atsirado naujoviu su greicio kameromis ir kt.Praktikoje dar neisbandziau.Nenusimato ilgesniu kelioniu pastaruoju metu.Nezinau kaip iGo primo,bet man naujoji versija pokolkas patinka.Lauksim iGO Primo su 800 rezoliucija.Man patiko pazaisti su sys.txt failu,nes niekada iki siol nebandziau tokiu dalyku daryti.Vot butu idomu ismokti ivedineti komandas,kuriu deja pokolkas nemoku ir nezinau.