Moderatoriai: Fizz, ginpe, Energetikas, rolloo
nomas rašė:Sveiki. Reikalingi US maps'ai iGO Versija 8.0.0.29000. Gal kas turit ar bent zinot kur gaut. Is anksto dekui.
rikis99 rašė:Gal kas is specu galetumet ir man padeti. Darbe dave HP iPAQ hw6500. Aparatas naujas, bet moaliskai turbut jau pasenes. Suinstaliavau IGO 8.3.1.57021, susikeliau zemelapius ir pabandziau paleisti. Atrode viskas gerai, bet netrukus ismete lentele su uzrasu: Failed to open file: ui_igo8/240_240/main_scheme.ui
exiting application.Kas ne taip? Buciau labai dekingas, jei kas pagelbetu.
rikis99 rašė:Aciu rollo, viskas pavyko. Bet dabar kita problema: issoka lentele "Error Out of memory, Requested:50427 Cache:61676. Paspaudus ant OK, viskas dingsta. Nenoriu buti ikyrus, bet gal pavyktu ir sia problemele isspresti?
wytc rašė:nenoriu kurti naujos temos tai paklausiu cia
turiu pna r66mini ir niekaip neiseina sukisti igo 8 , meta erorus. Parsisiunciau begale versiju skirtu pna bet nepavyksta, igo startuoja bet su erorais, nlb zinau kaip pakeisti ta sys.txt kur tinkamus nustatymus gauti??
nomas rašė:Na va atrodo susikroviau US mapsus. Atrodo veikia bet neisitikines del vieno komentaro "reikes papilditi licenzijos papke, su atitinkama licenzija US " ar man to reikia ir jei taip tai kaip tai padaryti? Is anksto dekui. IGO 8.0.0 versija
rolloo rašė:nomas rašė:Na va atrodo susikroviau US mapsus. Atrodo veikia bet neisitikines del vieno komentaro "reikes papilditi licenzijos papke, su atitinkama licenzija US " ar man to reikia ir jei taip tai kaip tai padaryti? Is anksto dekui. IGO 8.0.0 versija
Jeigu US zemelapius rodo, tai tuomet nereikia licenzijos
Grįžti į iGO/MIO programinė įranga ir žemėlapiai
Vartotojai naršantys šį forumą: Xzibit, Zilva123 ir 4 svečių