gargamelis rašė:bvytas rašė:Kad ten tame profilyje truck profilyje tėra -klausti laukimo trukmės.nežinau kaip pas kitus ji skaičiuoja važiavimo laiką,bet pas mane,nors nustatymai max,jei pirmą važiavimą važiuoji kokias 3val,po to darai pertrauką,tai navigacija antrame važiavime išmąsto kad man po 3val reikia daryt pauzę ir užknisa kas minutę mėtydama lenteles
pas mane yra taip: ijungi programa,spaudi daugiau, nuostatos,sunkvezimis, varneles nera ant ,,ask for waiting time,, bet jei paspaudi ant ,,configure driving time,, atsiranda vazevimo laikmaciai, taciau jie neaktyvus, jei paspaudi curent times tada pradeda skaiciuoti laikus. issijungia tik pilnai uzdarius programa
Na va pasivazinejau as po Europa su ,,Primo,, jokio stebuklo, tik kad paveiksliukai grazesni ir langas maziau uzkrautas, realiai man reikejo kad vestu mano pilotuojama sunkvezimi sunkvezimiu keliais ir nieko, kisa po 3,5 tiltu Danijoj veda su visais ADR per Elbes tuneli Hamburge. ir t.t. praktiskesne IGO8 ji ir valdosi lengviau ir taip kazkaip man malonesne, del laiko skaiciavimo, tai kai tik padarai sunkvezimio profili nu ir pradeda ji ten savo aritmetikas vest, tai uz tiek stok tai uz tiek eik miegoti, vienu zodziu nepasiteisino ji man, gaila pinigu navigatoriui ismestu, ir laiko sugaisto, beje ten pat yra ir BECKER programa furine, nezinau, bet toks jausmas kad IGO perdaryta ir praso buvesti duomenis auksti, ilgi svori ADR klase, bet nekeicia tas nieko. Tiesa Primo pastebejau kad mapuose yra ir sunkvezimiu zemelapiai pvz Vokietijos ir paprasti, tai gal tada istrinti paparstus palikt tik sunkvezimiu? gal kas zino kokia paslapti kad ta primo normaliai veikt pradetu?