TomTom Balsai ( voices )

Viskas apie TomTom žemėlapius ir „software'ą“.

Moderatoriai: Fizz, ginpe, Energetikas

Re: TomTom Balsai

Standartinė UDE 2009-Kov-27 Pen 15:02

Sieksnis rašė:Nu nežinau, man veikia, jei netiki galim susiderėt, pats išbandysi. Galiu pafilmuot su nokia kaip jis kalba demo versijoj.

Pafilmavau - štai tau įrodymas, kokybė aišku nekokia, bet esmė matosi ir kas svarbiausia GIRDISI
Bronius_Nokia_E50.mp4 - 2.0 Mb

Tai pas mane ir kitus irgi veikia bet esme ta kad tu pafilmuok,kad matytusi kur tie failai padeti pas tave.Gerai.Paliekam sita tema atvira.Tu man per toli kad prilekciau,bet as busiu vln 9 1r 11 balandzio.Susisieksiu su tavim is anksto.Paziuresim kiek tiesos tavo zodziuose.Ir dar kazkaip keistai pas tave veikia :mrgreen: Jau demo kalba,nors dar neijungtas :roll: :idea: :mrgreen:
Failai.lt be laiko limito !!!
Nori pasakyti ačiū? Atsiųsk Tele2 papildymą.
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-27 Pen 15:42

Tu ką galvoji kad aš sukčiauju? Sakei Bronius nepranešinėja apie radarus simbianuose, ir neva aš padariau labai didelį atradimą privertęs Bronių pasakyt kad "mentai fotografuoja". Aš tau parodžiau kad pas mane pranešinėja, failai dar kartą kartojuosi visi yra mikro SD kortelėje, kaip anksčiau rašyta, jie persiusti iš Linkomanijos. Ten yra 3 folderiai kurių turinį reikia sukelti į atitinkamus (nu to paties pavadinimo) folderius telefono kortelėje. O maršruto demnstracijos versijoje galima pragroti visą maršrutą su visomis kalbomis (nu nefilmuosiu gi aš važiuodamas).

Prašau į mūsų pokalbį įsiterpti ir kitus forumiečius, nes aš netikiu, jog esu vunderkindas padaręs kažkokį super duper atradimą. Pas ką dar symbiane Bronius apie radarus kalba?
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė ginpe 2009-Kov-27 Pen 15:53

Pasiūlymas : pajunk tel. prie kompo atidaryk tel. aplankus , nufotkink su PrtScr komanda desktopa ir įkelk čia foto :)
visiems bus aišku kur ten kas padėta.
Pvz : TT dėžutės :arrow: download/file.php?id=225
TT Go 920 , Navcore 9.205 cce , WCE 855.2884
Navigacinė sistema - aštuntas pasaulio stebuklas ?
Vartotojo avataras
ginpe
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-27 Pen 16:31

Prašau Bronius_E50_viduriuose.doc - 523.5 Kb
Jaučiu pats supratau savo "atradimą", sounds folderis ir į jį įkelti failai turbūt ne prie ko, viskas slypi žemėlapio (Eastern_Europe 680.1536) foldery esančiame LT-FixSpeedcamsRedLightBusLane.ogg faile, va dėl to ir kalba Bronius apie šuxeri tik tą pačią giesmelę.
Jei taip, tada klausimas, o kas jei konvertuot wav į ogg, nes iš turimų 6 wav failų galima pasirinkt ir įdomesnį, arba juos kaitaliot laiks nuo laiko, o kaži kas butų jei konvertavus į ogg sumest į žemėlapio folderį visus 6?
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė UDE 2009-Kov-27 Pen 17:37

Apie ka as tau ir pasakoju kelinta diena...Paspausk ant zodzio "placiau" mano poste 4 puslapyje virsuje ir viska suprasi. :wink: Jau yra jie konvertuoti i ogg ir ten kur parodziau sudeti.ogg failo pavadinimas turi buti toks pats kaip kameru.Taigi susimeti i zemelapio papke visus sukonvertuotus failus(tuos 6)tik juos sunumeruoji,nes visiems turesi pakeist pavadinima i toki pati kaip kameru failo.Issirenki tau labiausiai patinkanti pranesima ir nutrini nuo jo numeracija.Deje veiks tik kazkuris vienas is tu 6 failu,kuri tu pasirinksi.Tokia jau symbian specifika.kai nusibos,ji uznumeruosi,o nup kito nutrinsi numeriuka.Tada pranesimas bus tas kitas.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-27 Pen 18:45

Jooooooooo soryy biški aš čia paofftopinau, bet aš sąžiningai supratau, kad pas nieką nekalba Bronius apie kameras, o pas mane pyst ir prakalbo :D . Supratęs kad stebuklų nebūna bandžiau tai įodyt.... Moderai gali pratrint mūsų žinutes, nors iš kitos pusės gal kam pravers, bent jau aš (UDE pagalba) supratau kur dabar slepiasi Bronius ir pasikeičiau jo pranešimą į šustresnį.
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė PauLita 2009-Kov-27 Pen 19:00

Kodėl pas nieką:
Prikabinti failai
tt10.jpg
tt10.jpg (47.12 KiB) Peržiūrėta 3972 kartus(ų)
PauLita
GPS Starter'is

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-27 Pen 19:04

Nuuuuuuuu tai čia gi "mašinins aparats", o mes ginčijomės dėl "susisukusio" (palyginus su tavo aparatu) telefono :D , ale kaip supratau jame Bronius taip pat tik vieną giesmelę gali plėšt
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė zaliuks 2009-Kov-27 Pen 19:08

nea ,mums gali giedot jis sesias giesmes. pasirenkam patys kokia bronius giedos :)
zaliuks
GPS User'is

Standartinė UDE 2009-Kov-27 Pen 19:11

tiek telefone,tiek tom tom aparate giesmele bus viena is pasirenkamu 6.Tik tomtom aparate lengviau ir greiciau ja pasirinkt,nei symbiane :lol:
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-27 Pen 19:18

Dar vienas klausimėlis ar iš tikro Bronius su S raide labai mandagus? Gal aš persisiunčiau ne tą balsą, bo nei karto nenusikeikė nei su S raide nei be jos, nors reklamoje jis "krojet matom" kaip reikalas. Man tik pasiūlė ranką nuo klyno nusiimt.
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė UDE 2009-Kov-27 Pen 19:32

nezinau,man tai tik vienas skirtumas buvo kad be "S"ant galo paprase pakavot nuo vagiu.As tik bandymui prasukau ratuka maza,tai nieko negaliu pasakyt kiek daug ar mazai tie balsai skiriasi.Ai dar tiesa liepe antro posukio nepramiegot,bet cia jau su S raide buvo
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-27 Pen 19:57

Turbūt neleido platinti necenzūrinių, nes kažkaip butų bezpredelas, bet faktas tas kad tikra S versija kažkur yra ir manau po kiek laiko "išplauks" internete.
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė UDE 2009-Kov-27 Pen 21:04

o tai kaip tu manai,kas yra ta kita versija?Bent pas mane Tai su "S" vienas, o kitas balsas be"S".Zodziu du balsai,kuri nori ta renkiesi.Manau reiktu daugiau pavazinet su ijungta navy,skirtingos posukiu situacijos ir manau islys tie "perliukai".As pvz dar negirdejau,kad nuimt ranka nuo klyno :lol: matyt dar truksta ivairesniu situaciju mano marsrutuose su posukiu isdestymais ir t.t.
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-28 Šeš 08:55

Manau, jog jei jie iš tikro buvo (yra) sukurę versija su S raide ir norėjo platint (o gal nenorėjo, o tik prasuko piarą), tačiau išsigando arba juos sustabdė kažkas (nu negali būti, jog leistų platinti produktą su keiksmais, už tai juk baudžiama), tai šis tikras variantas su S kada nors išlys, O dabartinis mūsų turimas S yra apribotas tik "nuimkit ranką nuo klyno" ir ne daugiau.
Sieksnis
GPS Starter'is

AnkstesnisKitas

Grįžti į TomTom programinė įranga ir žemėlapiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias