TomTom Balsai ( voices )

Viskas apie TomTom žemėlapius ir „software'ą“.

Moderatoriai: Fizz, ginpe, Energetikas

Re: TomTom Balsai

Standartinė ginpe 2009-Kov-26 Ket 19:23

Koki faila naudoji :?: pas mane vienas yra wav , kitas ogg ir abu veikia.
TT Go 920 , Navcore 9.026 cce , WCE 855.2884
Navigacinė sistema - aštuntas pasaulio stebuklas ?
Vartotojo avataras
ginpe
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-26 Ket 19:33

Viskas, susitvarkiau, ačiu. Buvau priximičines su lankytinom vietom. šiaip pas mane 6 wav failai
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė UDE 2009-Kov-26 Ket 20:13

ir kaip isprendei symbiane,kad bronius ne tik patarinetu kur vaziuot,bet ir balsu perspetu apie radarus?
Failai.lt be laiko limito !!!
Nori pasakyti ačiū? Atsiųsk Tele2 papildymą.
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-26 Ket 20:53

Tu čia rimtai klausi? Sumečiau tuos 6 wav failus į sounds folderį, o pasirodo nekalbėjo, jog kažkada pats buvau susikųres radarų perspėjimus ir pasidaręs kaip lankytinas vietas, pratriniau mano samopalą, iš lankytinų perspėjimo palikau tik spedkameras ir psio - prakalbo Bronius (tiesa realybėj dar nebandžiau, bet maršruto demonstracijoje kalba viską ir apie posūkius ir apie radarus), tik kaip kažkas minėjo - nesikeikia kažkodėl, mandagų vaizduoja, bet tikiuosi tik pradžioje, užknysiu aš jį iki keiksmų.
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė UDE 2009-Kov-26 Ket 21:25

Idomiai tu cia kalbi.Toks vaizdas kad ne apie symbianini varianta.O kur tu sounds folderi symbiane radai?Tiksliau yra ten vienas bet jis ne tomtomo priedas.Apie ji kalbi?Apie cia kokia symbianinio tomtom versija pas tave?6.01 ar 6.02.Padaryk srena,jei nesunku kad tie failai butu matyti(kokiame x-plore ar panasiai).Nes jei imant 6.02 tomtom versija,tai perspejimai apie radarus veikia,tik konvertavus tuos perspejimo failiukus i ogg formata ir kartu su kamerom sudejus i zemelapio papke Placiau
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-26 Ket 21:55

Sounds folderis (kaip ir Voices bei mapo folderis) pas mane randasi E diske (kortelėj) va į jį ir sumečiau šiaip tai dariau pagal šį aprašymą:
"Kopijuojam Voices failus i Voices folderi,Sounds failus i Sounds folderi,o maps failus-LT_speedcam kopijuojam i zemelapio folderi ir ijungiame per meniu".
Ir veikia, rytoj pratestuosiu judesy pažiuresim ka Bronius kalbės.
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė UDE 2009-Kov-26 Ket 22:17

Tas aprasymas skirtas tomtom aparatams,o ne symbian telefonams ir symbianinei versijai. :lol: :wink: Nes symbiane voices failai eina i tomtom papke(kur ir kiti balsai),o sounds failai konvertuojasi i ogg formata ir kartu su kamerom keliauja i zemelapio papke.jauciu skiedi tu cia susiriesdamas :wink: Nu,bet kokiu stebuklu siam pasauly tik nebuna... :mrgreen: Butu labai idomu pamatyt tavo telefone failu isdestyma ir tomtom lebronius darba tame telefone tavo idomu is kur esi jei ne paslaptis-privaziuociau paziuret
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-26 Ket 22:43

Vilnius. Jau rašiau Nokia E50 (Symbian OS 9.1, S60 3rd edition). Nieko neskiedžiu. Bronius kalba ir apie radarus įspėjinėja, demo versijoj naudoja vieną balsą iš 6 (paskutinį saraše), įdomu kaip bus realybėj, rytoj važiuosiu į darbą testuosiu. Šiaip pas mane visas tomtomas sėdi kortelėje ir tie folderiai kortelėje, tik pats tomtomas instaliuotas į telefono C diską, todėl netikiu jog čia koks nors stebuklas. Ieškok kortelėj Sounds folderio ir į jį sumesk Wav failus.

Na va išbandžiau judesy, veikia, Bronius kalba apie posūkius bei praneša kad "mentai fotografuoja" tvarkingai, tik kažkodėl vis ta pačia žinute, tiesa kelyje tebuvo 2 radarai, tai gal pakeis savo "giesmelę" jei daugiau jų pasitaikys.
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė zorkap 2009-Kov-27 Pen 09:47

Turiu "TomTom"ui profesionalu balsa lietuviu kalba. Igarsinta studijoje. Svelnus Kornelijos moteriskas balsas. Yra net du jos variantai. Kas noretu, kad atsiusciau, parasykite zorkap@one.lt Persiusiu free! Arba siulykite kur talpinti, pasiimsite patys.
zorkap
GPS Starter'is

Standartinė ginpe 2009-Kov-27 Pen 09:51

Talpink : http://www.failai.lt/
Laukiam :wink:
Vartotojo avataras
ginpe
GPS Guru

Standartinė zorkap 2009-Kov-27 Pen 10:03

Kaip ir prasete, nuoroda naujam "TomTom" Kornelijos balsuo atsiuntimui:
http://www.failai.lt/7lmtbl7uu6cu/voices.rar.htm
Gero kelio!
zorkap
GPS Starter'is

Standartinė UDE 2009-Kov-27 Pen 10:16

Sieksnis rašė:Vilnius. Jau rašiau Nokia E50 (Symbian OS 9.1, S60 3rd edition). Nieko neskiedžiu. Bronius kalba ir apie radarus įspėjinėja, demo versijoj naudoja vieną balsą iš 6 (paskutinį saraše), įdomu kaip bus realybėj, rytoj važiuosiu į darbą testuosiu. Šiaip pas mane visas tomtomas sėdi kortelėje ir tie folderiai kortelėje, tik pats tomtomas instaliuotas į telefono C diską, todėl netikiu jog čia koks nors stebuklas. Ieškok kortelėj Sounds folderio ir į jį sumesk Wav failus.

Na va išbandžiau judesy, veikia, Bronius kalba apie posūkius bei praneša kad "mentai fotografuoja" tvarkingai, tik kažkodėl vis ta pačia žinute, tiesa kelyje tebuvo 2 radarai, tai gal pakeis savo "giesmelę" jei daugiau jų pasitaikys.

Neveikia nei man tokiu budu(sumetus i sounds folderi),nei kitiemas kas bande taip daryt.Symbianinis tomtom neturi rysio su sounds folderiu.Symbiano tomtom turi tik rester,zip ir tomtom folderius.Nera nei voices,nei sounds(kad butu susieti su tomtom).Taigi jau kaip minejau is stacionaraus tomtom voices folderio balsai dedasi i symbianinio tomtomo tomtom folderi.O is sounds papkes(staciomaraus tomtomo)perspejimo garsai konvertuojasi i ogg formata ir dedasi i symbianinio tomtomo zemelapio papke kartu su kameru failais.Taigi per visa lietuva tau tik vienam veikia toks variantas,kad stacionaraus tomtom papkes sugebi panaudot symbianiniam variante.Saunuolis tu :mrgreen:
Vartotojo avataras
UDE
GPS Guru

Standartinė ginpe 2009-Kov-27 Pen 10:34

zorkap rašė:Kaip ir prasete, nuoroda naujam "TomTom" Kornelijos balso atsiuntimui:
http://www.failai.lt/7lmtbl7uu6cu/voices.rar.htm
Gero kelio!

Dėkui zorkap :wink: geras darbas , teks dabar išmėgint kelyje. Turėsime jau platu voices pasirinkimą . :)
Vartotojo avataras
ginpe
GPS Guru

Standartinė Sieksnis 2009-Kov-27 Pen 13:01

Nu nežinau, man veikia, jei netiki galim susiderėt, pats išbandysi. Galiu pafilmuot su nokia kaip jis kalba demo versijoj.

Pafilmavau - štai tau įrodymas, kokybė aišku nekokia, bet esmė matosi ir kas svarbiausia GIRDISI
Bronius_Nokia_E50.mp4 - 2.0 Mb
Sieksnis
GPS Starter'is

Standartinė zorkap 2009-Kov-27 Pen 13:50

Torrent'as naujam lietuviskam Kornelijos balsui atsisiusti: http://www.savefile.com/files/2056762
zorkap
GPS Starter'is

AnkstesnisKitas

Grįžti į TomTom programinė įranga ir žemėlapiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių